سیزدهمین آزمون جامع انجمن هوميوپاتی ایران RIHA

سیزدهمین آزمون جامع انجمن هوميوپاتي ایران RIHA روز جمعه مورخ نوزدهم مهرماه 1398 برگزار می شود. کلیه اعضا رسمی و افتخاری انجمن هومیوپاتی، میتوانند در این آزمون شرکت نمایند.

مدارک مورد نياز:

  • فيش بانکي به مبلغ پنج میلیون ریال به کارت شماره 6037997167497719 بانک ملی به نام دکتر پریسا اصانلو
  • کپی کارت عضویت رسمی یا افتخاری انجمن هومیوپاتی ایران

کپی مدرک آموزش دو ساله هومیوپاتی

  • تسویه حساب حق عضویت تا سال 98
  • همکارانی که به تازگی قصد عضو شدن در انجمن را دارند جهت اطلاع از مدارک لازم برای عضویت به این صفحه مراجعه نمایند.

نحوه ارسال مدارک:

  • اعضای ساکن دراستان هایی که انجمن در آن ها دارای شعبه ویا دفتر می باشد لازم است که مدارک خود را به دفتر یا شعبه انجمن در استان خود تحویل نمایند.
  • اعضای ساکن در استان تهران جهت هماهنگی تحویل مدارک می توانید روزهای شنبه تا چهارشنبه بین ساعات ۱۴ – ۱۰ با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۷۲۵۹۴۷ تماس حاصل فرمایید.

تلگرام انجمن : ۰۹۳۵۹۷۴۷۰۷۸

  • آدرس جهت ارسال مدارک به صورت پستی یا با پیک: تهران، ضلع شمالغربی میدان هفت تیر، نبش خیابان غفاری، پلاک 4، طبقه ی سوم، جنب فرش علاالدین (قبل از ارسال تلفنی هماهنگ بفرمایید)

مهلت ثبت نام  1398/05/15 لغایت 1398/05/30

مکان برگزاری آزمون :

محل اصلی برگزاری آزمون در تهران است. در مورد دیگر شهر هایی که آزمون در آنها برگزار خواهد شد، پس از پایان مهلت ثبت نام با توجه به تعداد داوطلبین هر استان تعیین ومتعاقبا در همین سایت اعلام خواهد شد.

نحوه امتحان:

  • امتحان شامل چهار ايستگاه به شرح زير ميباشد:

۱٫ هشتاد سوال تئوريک شامل:متريا مديکا (۶۰ سئوال)، مباني(۱۵ سئوال)، پژوهش، اخلاق و تاريخچه هوميوپاتي(جمعاً ۵ سئوال) مي باشد. ( ۴۰ نمره)

۲٫ FTRN : شامل تشخيص پنج دارو و ارزيابي دانش متريا مديکا. ( ۱۰نمره )

۳٫ پيگيري: در اين مرحله شرح حال مکتوب پنج مورد- کيس ويزيت دوم و تغييرات به وجود آمده در وي پس از تجويز اول در اختيار آزمون دهنده قرار مي گيرد. آزمون دهنده ميبايست ارزيابي خود از سير درمان و اقدام فعلي را مشخص نمايد. ( ۲۰ نمره )

۴٫ بررسي مورد: در اين مرحله شرح حال مکتوب دو مورد- کيس در اختيار آزمون دهنده قرار مي گيرد. آزمون دهنده ميبايست با استفاده از رپرتوري موجود ( Radar – Synthesis ) کيس را حل نموده و نحوه تجويز را ذکر کند. لازم به ذکر است اين تنها بخش آزمون است که در بارم بندي آن نمره منفي در نظر گرفته مي شود. هر يک از روبريکهايي که براي بيمار انتخاب مي شود داراي امتياز مي باشد. در صورتي که روبريکي براي کيس انتخاب شود که بر اساس اصول متدولوژي تجويز صحيح نباشد، نمره منفي منظور خواهد شد. در اين قسمت براي روبريک گرفتن مناسب، ارزشگذاري علايم ، نام داروي تجويزي و دوز و پوتنسي مناسب نمره مجزا منظور شده است. ( ۳۰ نمره )

شرط قبولي آزمون احراز ۶۰ نمره از صد نمره ميباشد.
نتيجه ۳۰ روز بعد از آزمون بر روي وب سايت قابل مشاهده است.

منابع:

Basic Elements and Philosophy:

  • Organon of Medicine, by Samuel Hahnemann
  • Chronic Diseases, by Samuel Hahnemann
  • Lectures on Homoeopathic Philosophy, by James Tyler Kent

Materia Medica:

  • Lectures on Homoeopathic MateriaMedica, by James Tyler Kent
  • Homoeopathic MateriaMedica, by Phatak

Repertory:

  • Synthesis
  • Radar 8 / 9

ليست داروهايي که در آزمون از آنها سوال طرح مي شود:

۱Acon۷۱Hell
۲Aeth۷۲Hep
۳Agar۷۳Hyos
۴Agn۷۴Hyper
۵All-c۷۵Ign
۶Aloe۷۶Iod
۷Alum۷۷Ip
۸Ambr۷۸Kali-bi
۹Am-c۷۹Kali-c
۱۰Am-m۸۰Kali-i
۱۱Anac۸۱Kali-p
۱۲Ant-c۸۲Kali-s
۱۳Ant-t۸۳Kalm
۱۴Apis۸۴Kreos
۱۵Arg-met۸۵Lac-c
۱۶Arg-n۸۶Lach
۱۷Arn۸۷Led
۱۸Ars۸۸Lil-t
۱۹Arum-t۸۹Lob
۲۰Asaf۹۰Lyc
۲۱Aur۹۱Lyss
۲۲Bapt۹۲Mag-c
۲۳Bar-c۹۳Mag-m
۲۴Bell۹۴Mag-p
۲۵Bell-p۹۵Med
۲۶Berb۹۶Merc
۲۷Borx۹۷Mez
۲۸Bov۹۸Mur-ac
۲۹Brom۹۹Murx
۳۰Bry۱۰۰Nat-c
۳۱Bufo۱۰۱Nat-m
۳۲Cact۱۰۲Nat-p
۳۳Calc۱۰۳Nat-s
۳۴Calc-p۱۰۴Nit-ac
۳۵Calc-s۱۰۵Nux-m
۳۶Calc-sil۱۰۶Nux-v
۳۷Calen۱۰۷Op
۳۸Camph۱۰۸Ox-ac
۳۹Cann-i۱۰۹Pall
۴۰Canth۱۱۰Petr
۴۱Caps۱۱۱Ph-ac
۴۲Carb-an۱۱۲Phos
۴۳Carb-v۱۱۳Phyt
۴۴Carc۱۱۴Plat
۴۵Caust۱۱۵Plb
۴۶Cham۱۱۶Podo
۴۷Chel۱۱۷Psor
۴۸Chin۱۱۸Puls
۴۹Cic۱۱۹Pyrog
۵۰Cimic۱۲۰Rhus-t
۵۱Cina۱۲۱Sabad
۵۲Coc-c۱۲۲Sabin
۵۳Cocc۱۲۳Samb
۵۴Coff۱۲۴Sang
۵۵Colch۱۲۵Sars
۵۶Coloc۱۲۶Sec
۵۷Con۱۲۷Sep
۵۸Cupr۱۲۸Sil
۵۹Dig۱۲۹Spig
۶۰Dros۱۳۰Spong
۶۱Dulc۱۳۱Stann
۶۲Eup-perf۱۳۲Staph
۶۳Euphr۱۳۳Stram
۶۴Ferr۱۳۴Sulph
۶۵Ferr-p۱۳۵Tab
۶۶Fl-ac۱۳۶Tarent
۶۷Gels۱۳۷Thuj
۶۸Graph۱۳۸Tub
۶۹Ham۱۳۹Verat
۷۰Hecla۱۴۰Zinc

. نمونه سوال از بخش سوالات چهار جوابي / متريا مديکا بيماري با شرايط زير مراجعه کرده است: “اضطراب و ترس در زمان تنهايي، ضعف عمومي، تعرق، ضعف و احساس درد شکستگي در ناحيه کمري، سرمايي، حساس به تغييرات هوا و نسيم (draft). بيمار بسيار بد اخلاق است و با همه افراد خانواده با پرخاش صحبت مي کند. درد ناحيه قلبي دارد و بهترين پوزيشن براي او اينست که روي صندلي بنشيند و اندکي به جلو خم شود.”داروي مناسب او کدام است؟

الف- CAMPH..

ب- AMBR.

ج- KALI-C.

د- NIT-AC.

پاسخ صحيح: ج – Kali-c

  • نمونه سوال از بخش سوالات چهار جوابي / مباني:در کدام دسته از بيماري هاي زيرsusceptibility بيمار، رل کمتري در احتمال ابتلا ايفا ميکند؟

الف- اسپوراديک

ب- پريوديک

ج- اپيدميک

د- شعله وري سورا

پاسخ صحيح: ج – اپيدميک

  • نمونه سوال از بخش سوالات FTRN :اين دارو عمدتا سيستم عصبي و تنفسي را درگير ميکند. ضعف و ناتواني شديد. اين ضعف در مناطق مختلف بدن از جمله قفسه سينه ، گلو ، معده و رانها. اين ضعف عضلاني شديد يک چهره مخصوص دارد: بيمار در هنگام پايين رفتن از پله ها ضعف را خيلي بيشتر احساس ميکند تا وقتي که از پله ها بالا ميرود. نشستن از حالت ايستاده براي او خيلي سخت تر است از بلند شدن. احساس ضعف بعد از استفاده از حنجره (حرف زدن، آواز خواندن.) در حيطه سيستم تنفسي: خلط حجيم دارد.بعد از دفع خلط بيمار احساس ميکند ريه هايش خالي شده اند. خشونت صداي وي بعد از سرفه و دفع خلط حجيم رفع ميشود. دردها تدريجي مي ايند و تدريجي محو مي شوند. ضعف در حيطه ذهني هم مشهود است. بيمار به واسطه ضعف قادر به پاسخگويي به شما نيست. نام اين دارو جيست؟ (فقط نام يک دارو را بنويسيد.)

پاسخ صحيح: Stann

  • نمونه سوال از بخش سوالات ۲nd Prescription :بيماري با اگزماي پوستي ژنراليزه دو هفته قبل مراجعه کرده است. شما براي او يک بار داروي سولفور ال- ام يک تجويز کرده ايد با دو ضربه ليوان اول سه قاشق، اکنون اظهار ميکند که بعد از مصرف دارو اگزماي وي بدون تشدید بهبود يافته است و حال عمومی وی نیز خوب است.

الف- تحليل شما چيست؟ ( مشابهت دارو – دوز – پوتنسي – حساسيت نيروي حياتي)
ب- اقدام بعدي کدامست؟
پاسخ صحيح: الف – دارو مشابهت کامل داشته و Simillimum بوده است. دوز و پوتنسي دارو به نظر مناسب مي‏رسد و بهبودب بدون تشدید مبین آن است که دور و پوتنسی دارو در هماهنگی با حساسيت نيروي حياتي بیمار است.
ب- Wait & Watch و تجویز پلاسبو

نمونه سوالات دیگر:

نمونه سوال مبانی:

۱٫ داروی بلادونا در یک پرووینگ ابتدا علامت الف وسپس برعکس آن ب را نشان میدهد. همین دارو در پرووینگ بر فرد دیگری ابتدا علامت ب و سپس برعکس آن الف را نشان میدهد. این گونه کنش دارودد را که در بلادونا میبینیم چه می نامند؟

الف: کنش اولیه

ب: کنش ثانویه

ج: کنش متناوب

د: کنش پرووینگ

متریا مدیکا:

۱٫ بیمار خانم ۲۵ ساله ایست که از سه روز پیش دچار گلودرد چرکی شده است. در معاینه اگزودای خاکستری رنگ بر روی لوزه راست مشهود است. هنگام بلع درد شدیدی از لوزه راست به گوش راست منتشر میشود . مناسبترین دارو کدام است؟

الف- Phyt ب- Lach ج- Merc د- Staph

نمونه سوالات FTRN :

این دارو عمدتاً کبد، اوکسی پوت، پانکراس وریه را درگیر می کند. از وزیکول های پوستی وی ترشح زرد آبکی خارج می شود یکی از داروهای بسیار موثر در موارد تشنج یا صرع یا مشکلات ذهنی و حافظه بعد از ضربه به سر می باشد. در موارد آبسه های فیستولوس وگونوره سرکوب شده می تواند بسیار موثر باشد. علائم این دارو شدیداً با رطوبت یا هوای مرطوب تشدید می شوند. هوای مرطوب کناردریا و حتی مصرف غذائی دریایی نیز علایم وی را تشدید می کند. نام این دارو جیست؟

Share

 

0
  نوشته‌های مرتبط
  • No related posts found.

You must be logged in to post a comment.